€ 75

Korting

Zeskamp pakket zeephelling

0 reacties

Zeskamp pakket zeephelling: Glibberen en glijden in combinatie met de serieuze teamsporten. Ideeaal voor een fantastische middag.

Zeskamp organiseren in Groningen, Drenthe en Friesland met behulp van Megakinderfeestje!

Een zeskamp organiseren in Groningen, Drenthe en Friesland wordt een mega succes met de leukste attracties! Wij hebben de allerleukste, grootste en langste zeskamp attracties. In dit zeskamp pakket hebben wij de altijd super leuke zeephelling toegevoegd. De kinderen zullen de hele dag op deze leuke attracties spelen!

Zeskamp spelletjes huren in Groningen, Friesland en Drenthe dat doet u bij Megakinderfeestjegroningen!

Wilt u zeskamp spellen los huren dan ga je naar feestverhuur of neem je contact met ons op. 

Inclusief

Funslang 2 stuks

Kruip met je team onder, in of op de slang en leg als snelste het parcours af.
15 inc. BTW

Kruiptunnel

Deze kruiptunnel is acht meter lang. Wie durft? Onmisbaar bij het zeskampspel. De tunnels worden per twee stuks geleverd.

15 inc. BTW

Sponsbroek 2 stuks

Wie krijgt met de spons de emmer het snelste vol met water? Te gebruiken als teamspel (estafette) of één tegen één. De broeken worden per twee stuks geleverd met 4 grote sponzen.
15 inc. BTW

Superbal 2 stuks

Probeer hier maar eens mee te scoren! Leverbaar in 2 meter doorsnee! Eén persoon gaat op de bal zitten en de rest zorgt ervoor dat de persoon er niet afvalt tijdens het afleggen van een hindernisparcour.
50 inc. BTW

Vliegend tapijt

Vliegend tapijt

15 inc. BTW

Zeephelling

Een super glijbaan, beter bekend als zeephelling. Klauteren en glijden naar hartenlust. De zeephelling is voorzien van extra hoge wanden zodat de jeugd veilig kan ravotten. Zonder zeep kan het natuurlijk ook. Kwestie van wat water opspuiten en de baan is een heus spektakel. De zeephelling is 13 meter lang en 4 meter breed. Gewicht:+/- 300 kg

175 inc. BTW

Normale prijs

€ 285 inc. BTW

Nu voor prijs

€ 210 inc. BTW