€ 27.5

Korting

Smulpakket klein

0 reacties

Een leuk smulpakket met de ranjakoe en suikerspinmachine

Suikerspinmachine huren in Groningen, Drenthe en Friesland

Een kinderfeestje in Groningen, Drenthe of Friesland dan kan de suikerspinmachine niet ontbreken. De kinderen mogen hun eigen suikerspin maken, welke in divere kleuren leverbaar zijn, wat een feest! Voor de lekkere dorst huurt u de ranjakoe. Op de leukste manier ranja drinken!

Wilt u alleen de suikerspinmachine, ranjakoe of andere producten huren dan gaat u naar feestverhuurgroningen.

Inclusief

Ranjakoe

Je kunt nu zelf de koe melken! In de koe zit een afneembare emmer die je makkelijk kunt vullen met alle soorten drinken die je maar wenst! De emmer is makkelijk bij te vullen en schoon te maken. Naast een leuke attractie, is de ranja / bierkoe uiteraard ook een schitterende blikvanger die het bij elk feest of evenement goed doet. In zwart-wit of oranje-zwart, aan u de keus! De koeien worden compleet met onderstel en uiers geleverd en kunnen binnen enkele minuten gebruikt worden. De koe heeft een reservoir van ca. 15 liter.
45 inc. BTW

suikerspin machine

Suikerspinmachine, makkelijk te bedienen. Inclusies alle ingredienten voor 50 suikerspinnen. U kunt tevens kiezen uit veschillende kleuren suiker. * Roze (standaart) * Groen (FC Groningen) * Oranje ( WK, EK, Koninginnedagen) Ook kunt u tegen meerprijs extra ingredienten bij bestellen. 50 extra ingredienten €9,- 100 extra ingredienten €15,-

57.50 inc. BTW

Normale prijs

€ 102.5 inc. BTW

Nu voor prijs

€ 75 inc. BTW