€ 67.5

Korting

Kinderfeestje Jungle

0 reacties

Kinderfeestje Jungle, een kinderfeestje speciaal voor de kleintjes en gewoon in de tuin te houden.

Kinderfeestje Jungle is speciaal voor kinderen in Groningen, Drenthe en Friesland

Kinderfeestje Jungle is een super leuk kinderfeestje voor jongens / meisjes en voor jong en oud. Alle kinderen in Groningen, Drenthe en Friesland kunnen feesten met dit unieke kinderfeestje!

Kinderfeestje Jungle, een kinderfeestje voor de kleintjes voor thuis en in de tuin.

Kinderfeestje Jungle, met de super leuke mini springkussen Jungle (met glijbaan) voor speciaal thuis in de tuin. Met de Ranjakoe krijgen de kinderen ranja op een manier die ze niet snel zullen vergeten. En voor de lekkere kunt u de popcornmachine, poffertjesplaat of een suikerspinmachine huren.

Wilt u de kinderfeestje producten los huren dan ga je naar feestverhuur of neem je contact met ons op

Inclusief

Mini springkussen Jungle

Megakinderfeestjegroningen heeft speciale mini springkussens die vooral bedoeld zijn voor de kleinere kinderen. De mini Jungle heeft erg veel speel- en springvermogen, dit komt o.a. door de halfronde glijbaan die van de zijde naar voren toe glijdt (hierdoor heeft u ook geen inloop). Dit springkussens is zo compact dat hij zelfs in uw tuin past.
55 inc. BTW

Ranjakoe

Je kunt nu zelf de koe melken! In de koe zit een afneembare emmer die je makkelijk kunt vullen met alle soorten drinken die je maar wenst! De emmer is makkelijk bij te vullen en schoon te maken. Naast een leuke attractie, is de ranja / bierkoe uiteraard ook een schitterende blikvanger die het bij elk feest of evenement goed doet. In zwart-wit of oranje-zwart, aan u de keus! De koeien worden compleet met onderstel en uiers geleverd en kunnen binnen enkele minuten gebruikt worden. De koe heeft een reservoir van ca. 15 liter.
45 inc. BTW

Popcorn machine

Popcornmachine, makkelijk te bedienen! Incl. alle ingredienten voor 50 popcornzakjes. Extra benodigdheden voor popcornzakjes; 50 stuks € 9,- 100 stuks €15

57.50 inc. BTW

Poffertjesplaat

Electrische Poffertjesbakplaat voor 54 poffertjes. Zeer geschikt voor een kinderfeestje, opening of evenement.

De poffertjesbakplaat word geleverd zonder ingredienten.

Suikerspinmachine

Suikerspinmachine, makkelijk te bedienen. Inclusies alle ingredienten voor 50 suikerspinnen. U kunt tevens kiezen uit veschillende kleuren suiker. * Roze (standaart) * Groen (FC Groningen) * Oranje ( WK, EK, Koninginnedagen) Ook kunt u tegen meerprijs extra ingredienten bij bestellen. 50 extra ingredienten €9,- 100 extra ingredienten €15,-

Normale prijs

€ 157.5 inc. BTW

Nu voor prijs

€ 90 inc. BTW