€ 44

Korting

Winterfeestje groot

0 reacties

Dit is een erg leuk kinderfeestje met een leuk springkussen. Indien het niet al te koud en sneeuwt, kunt u deze uiteraard goed gebruiken. Ondertussen kunnen de kinderen zich leuk vermaken met allerlei spelletjes en worden er lekkere poffertjes gemaakt voor tussen de middag. Een compleet kinderfeestje bij u thuis, de kinderen zullen super vermaken!

Uiteraard kunt u ook spelletjes wisselen of voor andere producten kiezen. Vraagt u gerust naar de mogelijkheden.

 

 

Zeskamp huren Groningen, Zeskamp spellen huren Groningen, Zeskamp verhuur Groningen, Zeskamp spelletjes huren Groningen, Zeskamp Groningen, Zeskamp huren Friesland, Zeskamp huren Drenthe, Zeskamp verhuur Drenthe, Zeskamp verhuur Friesland, Zeskamp spellen, Zeskamp, Zeskamp verhuur Friesland, Zeskamp verhuur Drenthe

Inclusief

Ballen gooien

Gooi de ballen zover mogelijk op het bord. Elk gat heeft zijn eigen aantal punten. 

7.5 inc. BTW

Blik gooien

Ga op 5 meter van de speelbak staan. U mag 3 keer gooien om de zes blikken omver te werpen

7.5 inc. BTW

Hoedje wip

Sla op het plankje om de shuttles te lanceren. Shuttles die in een gat terecht komen leveren punten op.

7.50 inc. BTW

Kat en Muis

Elke speler krijgt een aantal kansen om te knikker te vangen. Een tegenspeler laat de knikker in de koker glijden. De vanger moet de knikker vangen zodra deze uit de koker komt.

7.5 inc. BTW

Kegelspel

Plaats de 5 kegels op de cijfers en ga aan de kant van de slingerkogel staan. Gooi de kogel met een boog van u af, zodat hij op de terugweg kogels om zal stoten. Vang de kogel op, zodra deze weer bij u is aangekomen. Alleen de kegels die de kogel op de terugweg omgestoten heeft, tellen voor punten. De foutief omgestoten kogels zet u weer rechtop. U mag drie keer werpen, waarbij u de kegels die u correct heeft omgestoten, laat liggen. Tel de score na drie keer werpen.
7,50 inc. BTW

Poffertjesbakplaat

Electrische Poffertjesbakplaat voor 54 poffertjes. Zeer geschikt voor een kinderfeestje, opening of evenement.

Poffertjesbakplaat word geleverd zonder ingredienten.

40 inc. BTW

Springkussen Kabouter

De afmetingen van dit springkussen zijn: L: 4,5 X B: 3,5 meter. Gewicht: +/- 70 kg.

Al onze opblaasartikelen kunnen gemakkelijk worden opgezet. De levering is inclusief electrische blower en gebruikshandleiding. Eventueel kan een verlengsnoer van 40 meter worden bijgeleverd.

85 inc. BTW

Vier op een rij

Bij vier op een rij is het de bedoeling om 4 stenen van de eigen kleur (rood of blauw) op een rij te krijgen. Dit mag diagonaal, horizontaal en verticaal. Je moet dus 4 stenen op een rij krijgen en dit doe je door één voor één een zet te doen

7,5 inc. BTW

Normale prijs

€ 169 inc. BTW

Nu voor prijs

€ 125 inc. BTW