€ 7.5

Korting

Oud Hollandse spellenpakket Buurtfeestjes

0 reacties

De leukste oud Hollandse spelletjes huren in Groningen, Drenthe of Friesland doe je met dit pakket! Negen leuke oud Hollandse spelletjes huren voor de allerlaagste prijs! In dit pakket huurt u negen ontzettend leuke oud Hollandse spelletjes voor bijna niks! Deze oud Hollandse spelletjes zijn ideaal voor een kinderfeestje voor thuis of in de tuin. De kinderen zullen super veel plezier hebben, dit kan idividueel of in teamverband!  Oud Hollandse spelletjes ideaal voor een kinderfeestje in huis!   Wilt u zelf een pakket met oud Hollandse spellen samenstellen of de oud hollandse spelletjes los huren kijk dan op onze website www.feestverhuurgroningen.nl Attractieverhuur Groningen, Attractie huren Groningen, Attractie verhuur Groningen, Attractie huren Friesland, Atrractie huren Drenthe, Attractie verhuur Friesland, Attractie verhuur Drenthe, Opblaasattractie huren in Groningen

Inclusief

Ballen gooien

Gooi de ballen zover mogelijk op het bord. Elk gat heeft zijn eigen aantal punten. 

7.5 inc. BTW

Blik gooien

Ga op 5 meter van de speelbak staan. U mag 3 keer gooien om de zes blikken omver te werpen

7.5 inc. BTW

Hoedje wip

Sla op het plankje om de shuttles te lanceren. Shuttles die in een gat terecht komen leveren punten op.

7.50 inc. BTW

Hoefijzer gooien

De bedoeling is om de hoefijzers rond de paal te werpen. Elk hoefijzer dat rond de paal blijft liggen levert een aantal punten op.

7.5 inc. BTW

Kat en Muis

Elke speler krijgt een aantal kansen om te knikker te vangen. Een tegenspeler laat de knikker in de koker glijden. De vanger moet de knikker vangen zodra deze uit de koker komt.

7.5 inc. BTW

Kazenspel

Bij dit spel is actie vereist! Het balletje moet met behulp van een touw van onder naar boven in de driehoek worden gesleept, zonder onderweg in een gat te vallen. Vaardigheid, concentratie en een vaste hand zijn vereist!

7,5 inc. BTW

Kegelrollen

Plaats de negen kegels op de aangegeven plaatsen. De bedoeling is om in drie beurten zoveel mogelijk kegels met de bal omver te werpen

7.5 inc. BTW

Kegelspel

Plaats de 5 kegels op de cijfers en ga aan de kant van de slingerkogel staan. Gooi de kogel met een boog van u af, zodat hij op de terugweg kogels om zal stoten. Vang de kogel op, zodra deze weer bij u is aangekomen. Alleen de kegels die de kogel op de terugweg omgestoten heeft, tellen voor punten. De foutief omgestoten kogels zet u weer rechtop. U mag drie keer werpen, waarbij u de kegels die u correct heeft omgestoten, laat liggen. Tel de score na drie keer werpen.
7,50 inc. BTW

Tafelhockey

Probeer de puck met behulp van de stick in het doel van de tegenspeler te schuiven.

7.5 inc. BTW

Normale prijs

€ 66.5 inc. BTW

Nu voor prijs

€ 59,50 inc. BTW