€ 6.5

Korting

Oud Hollandse spellenpakket Kinderfeestje

0 reacties

De leukste oud Hollandse spelletjes huren in Groningen, Drenthe of Friesland doe je met dit pakket!

Zes leuke oud Hollandse spelletjes huren voor de allerlaagste prijs!

In dit pakket huurt u zes ontzettend leuke oud Hollandse spelletjes voor bijna niks! Deze oud Hollandse spelletjes zijn ideaal voor een kinderfeestje voor thuis of in de tuin. De kinderen zullen super veel plezier hebben, dit kan idividueel of in teamverband!

 Oud Hollandse spelletjes ideaal voor een kinderfeestje in huis!

 

Wilt u zelf een pakket met oud Hollandse spellen samenstellen of de oud hollandse spelletjes los huren kijk dan op onze website www.feestverhuurgroningen.nl 

Inclusief

Blik gooien

Ga op 5 meter van de speelbak staan. U mag 3 keer gooien om de zes blikken omver te werpen

7.5 inc. BTW

Haakse Sjoelbak

Probeer een aantal sjoelstenen in de gaten te schuiven. Net als bij normaal sjoelen, alleen betreft het nu een bord met een haakse knik wat het erg lastig maakt.

7.5 inc. BTW

Hoefijzer gooien

De bedoeling is om de hoefijzers rond de paal te werpen. Elk hoefijzer dat rond de paal blijft liggen levert een aantal punten op.

7.5 inc. BTW

Kat en Muis

Elke speler krijgt een aantal kansen om te knikker te vangen. Een tegenspeler laat de knikker in de koker glijden. De vanger moet de knikker vangen zodra deze uit de koker komt.

7.5 inc. BTW

Kazenspel

Bij dit spel is actie vereist! Het balletje moet met behulp van een touw van onder naar boven in de driehoek worden gesleept, zonder onderweg in een gat te vallen. Vaardigheid, concentratie en een vaste hand zijn vereist!

7,5 inc. BTW

Tafelhockey

Probeer de puck met behulp van de stick in het doel van de tegenspeler te schuiven.

7.5 inc. BTW

Vier op een rij

Bij vier op een rij is het de bedoeling om 4 stenen van de eigen kleur (rood of blauw) op een rij te krijgen. Dit mag diagonaal, horizontaal en verticaal. Je moet dus 4 stenen op een rij krijgen en dit doe je door één voor één een zet te doen

7,5 inc. BTW

Normale prijs

€ 51.5 inc. BTW

Nu voor prijs

€ 45 inc. BTW