€ 7.5

Korting

Oud Hollandse spellen pakket luxe

0 reacties

Dit super de luxe pakket bestaat uit 10 super leuke oud hollandse spelletjes. Kinderfeestje organiseren thuis; 10 leuke oud Hollandse spellen huren voor het leukste kinderfeestje   U zoekt ideeen voor een kinderfeestje of u wilt een kinderfeestje thuis organiseren? Met de oud Hollandse spelletjes huren wordt het kinderfeestje echt een mega feest. De kinderen kunnen de leukste oud Hollandse spelletjes spelen zowel individueel als in teamverband   Wilt u zelf een pakket met oud Hollandse spellen samenstellen of de oud hollandse spelletjes los huren kijk dan op onze website www.feestverhuurgroningen.nl

Inclusief

Kat en Muis

Elke speler krijgt een aantal kansen om te knikker te vangen. Een tegenspeler laat de knikker in de koker glijden. De vanger moet de knikker vangen zodra deze uit de koker komt.

7.5 inc. BTW

Kazenspel

Bij dit spel is actie vereist! Het balletje moet met behulp van een touw van onder naar boven in de driehoek worden gesleept, zonder onderweg in een gat te vallen. Vaardigheid, concentratie en een vaste hand zijn vereist!

7,5 inc. BTW

Kegelspel

Plaats de 5 kegels op de cijfers en ga aan de kant van de slingerkogel staan. Gooi de kogel met een boog van u af, zodat hij op de terugweg kogels om zal stoten. Vang de kogel op, zodra deze weer bij u is aangekomen. Alleen de kegels die de kogel op de terugweg omgestoten heeft, tellen voor punten. De foutief omgestoten kogels zet u weer rechtop. U mag drie keer werpen, waarbij u de kegels die u correct heeft omgestoten, laat liggen. Tel de score na drie keer werpen.
7,50 inc. BTW

Knikker spel

U gooit een knikker boven in de paddenstoel.
De knikker baant zich een weg naar beneden door de spijkers, tot hij valt in 1 van de onderste vakjes.
Elk vakje heeft haar eigen aantal punten.

Wie heeft het meest aantal punten na het gooien van 4 knikkers?

7.50 inc. BTW

Muntjes werpen

Probeer de muntjes in het bovenste bakje te gooien.
Dit levert u 10 punten op.

Valt het muntje er uit en valt naar beneden door de grote gaten, dan krijgt u het aantal punten op de plek waar het muntje blijft liggen.
Valt het muntje bijvoorbeeld naar de 2de verdieping, dat levert u dan 2 punten op.

Wie gooit het meest aantal punten?

7,5 inc. BTW

Ring gooien

Je hebt 5 ringen, wie gooit het meeste aantal punten?

7.50 inc. BTW

Sjoelbak

Sjoelen, een erg leuk en gezellig familie spel.

Het sjoelbak wordt geleverd incl. de sjoelstenen.

7.50 inc. BTW

Spijker vissen

Bij dit spel moet u proberen de spijkers, die in de eerste rij staan, door middel van een hengel met magneet eruit te vissen en te verplaatsen naar de 2de rij.

Hier komt geduld, behendigheid en precisie echt bijkijken.

7,5 inc. BTW

Trekbiljart

Leg de stokken tegen elkaar aan en leg de bal aan de achterzijde van de baan op de stokken. Door de stokken uit elkaar te buigen zal de bal gaan rollen. Probeer de bal zo ver mogelijk te laten rollen en in 1 van de holes te droppen.

7.5 inc. BTW

Vier op een rij

Bij vier op een rij is het de bedoeling om 4 stenen van de eigen kleur (rood of blauw) op een rij te krijgen. Dit mag diagonaal, horizontaal en verticaal. Je moet dus 4 stenen op een rij krijgen en dit doe je door één voor één een zet te doen

7,5 inc. BTW

Normale prijs

€ 72.5 inc. BTW

Nu voor prijs

€ 65 inc. BTW