€ 8

Korting

Oud Hollandse spellen pakket groot

0 reacties

In dit pakket zitten acht leuke oud Hollandse spelletjes, ideaal voor een kinderfeestje voor thuis in huis Met de Oud Hollandse spellen huren organiseer je een super kinderfeestje   Voor een super leuke kinderfeestje huur je de oud Hollandse spelletjes. Zo hebben we in dit pakket de oud Hollandse spelletjes als het sjoelspel, tennisspel, vier op een rij, kazenspel, knikkerspel, muntjes werpen, kegelspel en het ringen gooien toegevoegd.   Wilt u zelf een pakket met oud Hollandse spellen samenstellen of de oud hollandse spelletjes los huren kijk dan op onze website www.feestverhuurgroningen.nl

Inclusief

Kazenspel

Bij dit spel is actie vereist! Het balletje moet met behulp van een touw van onder naar boven in de driehoek worden gesleept, zonder onderweg in een gat te vallen. Vaardigheid, concentratie en een vaste hand zijn vereist!

7,5 inc. BTW

Kegelspel

Plaats de 5 kegels op de cijfers en ga aan de kant van de slingerkogel staan. Gooi de kogel met een boog van u af, zodat hij op de terugweg kogels om zal stoten. Vang de kogel op, zodra deze weer bij u is aangekomen. Alleen de kegels die de kogel op de terugweg omgestoten heeft, tellen voor punten. De foutief omgestoten kogels zet u weer rechtop. U mag drie keer werpen, waarbij u de kegels die u correct heeft omgestoten, laat liggen. Tel de score na drie keer werpen.
7,50 inc. BTW

Knikker spel

U gooit een knikker boven in de paddenstoel.
De knikker baant zich een weg naar beneden door de spijkers, tot hij valt in 1 van de onderste vakjes.
Elk vakje heeft haar eigen aantal punten.

Wie heeft het meest aantal punten na het gooien van 4 knikkers?

7.50 inc. BTW

Muntjes werpen

Probeer de muntjes in het bovenste bakje te gooien.
Dit levert u 10 punten op.

Valt het muntje er uit en valt naar beneden door de grote gaten, dan krijgt u het aantal punten op de plek waar het muntje blijft liggen.
Valt het muntje bijvoorbeeld naar de 2de verdieping, dat levert u dan 2 punten op.

Wie gooit het meest aantal punten?

7,5 inc. BTW

Ring gooien

Je hebt 5 ringen, wie gooit het meeste aantal punten?

7.50 inc. BTW

Sjoelbak

Sjoelen, een erg leuk en gezellig familie spel.

Het sjoelbak wordt geleverd incl. de sjoelstenen.

7.50 inc. BTW

Tafelhockey

Probeer de puck met behulp van de stick in het doel van de tegenspeler te schuiven.

7.5 inc. BTW

Vier op een rij

Bij vier op een rij is het de bedoeling om 4 stenen van de eigen kleur (rood of blauw) op een rij te krijgen. Dit mag diagonaal, horizontaal en verticaal. Je moet dus 4 stenen op een rij krijgen en dit doe je door één voor één een zet te doen

7,5 inc. BTW

Normale prijs

€ 58 inc. BTW

Nu voor prijs

€ 50 inc. BTW