€ 6

Korting

Oud Hollandse spellen pakket middel

0 reacties

De leukste oud Hollandse spelletjes huren in Groningen, Drenthe of Friesland doe je met dit pakket! Zes leuke oud Hollandse spelletjes huren voor de allerlaagste prijs! In dit pakket huurt u zes ontzettend leuke oud Hollandse spelletjes voor bijna niks! Deze oud Hollandse spelletjes zijn ideaal voor een kinderfeestje voor thuis of in de tuin. De kinderen zullen super veel plezier hebben, dit kan idividueel of in teamverband!  Oud Hollandse spelletjes ideaal voor een kinderfeestje in huis!   Wilt u zelf een pakket met oud Hollandse spellen samenstellen of de oud hollandse spelletjes los huren kijk dan op onze website www.feestverhuurgroningen.nl

Inclusief

Kat en Muis

Elke speler krijgt een aantal kansen om te knikker te vangen. Een tegenspeler laat de knikker in de koker glijden. De vanger moet de knikker vangen zodra deze uit de koker komt.

7.5 inc. BTW

Kazenspel

Bij dit spel is actie vereist! Het balletje moet met behulp van een touw van onder naar boven in de driehoek worden gesleept, zonder onderweg in een gat te vallen. Vaardigheid, concentratie en een vaste hand zijn vereist!

7,5 inc. BTW

Kegelspel

Plaats de 5 kegels op de cijfers en ga aan de kant van de slingerkogel staan. Gooi de kogel met een boog van u af, zodat hij op de terugweg kogels om zal stoten. Vang de kogel op, zodra deze weer bij u is aangekomen. Alleen de kegels die de kogel op de terugweg omgestoten heeft, tellen voor punten. De foutief omgestoten kogels zet u weer rechtop. U mag drie keer werpen, waarbij u de kegels die u correct heeft omgestoten, laat liggen. Tel de score na drie keer werpen.
7,50 inc. BTW

Knikker spel

U gooit een knikker boven in de paddenstoel.
De knikker baant zich een weg naar beneden door de spijkers, tot hij valt in 1 van de onderste vakjes.
Elk vakje heeft haar eigen aantal punten.

Wie heeft het meest aantal punten na het gooien van 4 knikkers?

7.50 inc. BTW

Spiraal

Probeer van links naar rechts te komen zonder dat u de spiraal raakt.
Raakt u de spiraal, dan moet u weer opnieuw beginnen

10 inc. BTW

Vier op een rij

Bij vier op een rij is het de bedoeling om 4 stenen van de eigen kleur (rood of blauw) op een rij te krijgen. Dit mag diagonaal, horizontaal en verticaal. Je moet dus 4 stenen op een rij krijgen en dit doe je door één voor één een zet te doen

7,5 inc. BTW

Normale prijs

€ 46 inc. BTW

Nu voor prijs

€ 40 inc. BTW