€ 4.5

Korting

Oud Hollandse spelletjes pakket klein

0 reacties

Oud Hollandse spellen pakket met vier leuke Hollandse spelletjes OUd Hollandse spelletjes huren voor een Kinderfeestje thuis of in de tuin in Groningen, Drenthe of Friesland!   Voor een leuk kinderfeestje thuis of in de tuin huur je de leukste Oud Hollandse spelletjes bij ons. Zo zit er in dit Oud Hollandse spellen pakket het knikkerspel, sjoelen, kegelspel en het hondjes spel.   Wilt u zelf een pakket met oud Hollandse spellen samenstellen of de oud hollandse spelletjes los huren kijk dan op onze website www.feestverhuurgroningen.nl

Inclusief

Hoefijzer gooien

De bedoeling is om de hoefijzers rond de paal te werpen. Elk hoefijzer dat rond de paal blijft liggen levert een aantal punten op.

7.5 inc. BTW

Kegelspel

Plaats de 5 kegels op de cijfers en ga aan de kant van de slingerkogel staan. Gooi de kogel met een boog van u af, zodat hij op de terugweg kogels om zal stoten. Vang de kogel op, zodra deze weer bij u is aangekomen. Alleen de kegels die de kogel op de terugweg omgestoten heeft, tellen voor punten. De foutief omgestoten kogels zet u weer rechtop. U mag drie keer werpen, waarbij u de kegels die u correct heeft omgestoten, laat liggen. Tel de score na drie keer werpen.
7,50 inc. BTW

Knikker spel

U gooit een knikker boven in de paddenstoel.
De knikker baant zich een weg naar beneden door de spijkers, tot hij valt in 1 van de onderste vakjes.
Elk vakje heeft haar eigen aantal punten.

Wie heeft het meest aantal punten na het gooien van 4 knikkers?

7.50 inc. BTW

Sjoelbak

Sjoelen, een erg leuk en gezellig familie spel.

Het sjoelbak wordt geleverd incl. de sjoelstenen.

7.50 inc. BTW

Normale prijs

€ 29.5 inc. BTW

Nu voor prijs

€ 25 inc. BTW