€ 62.5

Korting

Kinderfeestje kabouter

0 reacties

Een erg leuk kinderfeestje pakket voor alle "kabouters" onder ons.

Springen op de springkussen, zelf de koe "melken" als je dorst hebt en ondertussen lekker smullen van de suikerspin, - popcornmachine of poffertesbakplaat.

Voor een super kinderfeestje hoef je niet meer de deur uit, maar dit pakket bestellen bij Megakinderfeestjegroningen.

Kinderfeestje organiseren voor jongens of meisjes? Wij bezorgen de producten gratis in de stad Groningen en zetten deze ook speciaal voor u op.

Inclusief

Ranjakoe

Je kunt nu zelf de koe melken! In de koe zit een afneembare emmer die je makkelijk kunt vullen met alle soorten drinken die je maar wenst! De emmer is makkelijk bij te vullen en schoon te maken. Naast een leuke attractie, is de ranja / bierkoe uiteraard ook een schitterende blikvanger die het bij elk feest of evenement goed doet. In zwart-wit of oranje-zwart, aan u de keus! De koeien worden compleet met onderstel en uiers geleverd en kunnen binnen enkele minuten gebruikt worden. De koe heeft een reservoir van ca. 15 liter.
45 inc. BTW

Popcorn machine

Popcornmachine, makkelijk te bedienen! Incl. alle ingredienten voor 50 popcornzakjes. Extra benodigdheden voor popcornzakjes; 50 stuks € 9,- 100 stuks €15

57.50 inc. BTW

Poffertjesplaat

Electrische Poffertjesbakplaat voor 54 poffertjes. Zeer geschikt voor een kinderfeestje, opening of evenement.

De poffertjesbakplaat word geleverd zonder ingredienten.

Suikerspinmachine

Suikerspinmachine, makkelijk te bedienen. Inclusies alle ingredienten voor 50 suikerspinnen. U kunt tevens kiezen uit veschillende kleuren suiker. * Roze (standaart) * Groen (FC Groningen) * Oranje ( WK, EK, Koninginnedagen) Ook kunt u tegen meerprijs extra ingredienten bij bestellen. 50 extra ingredienten €9,- 100 extra ingredienten €15,-

Springkussen Kabouter

De afmetingen van dit springkussen zijn: L: 4,5 X B: 3,5 meter. Gewicht: +/- 70 kg.

Al onze opblaasartikelen kunnen gemakkelijk worden opgezet. De levering is inclusief electrische blower en gebruikshandleiding. Eventueel kan een verlengsnoer van 40 meter worden bijgeleverd.

85 inc. BTW

Normale prijs

€ 187.5 inc. BTW

Nu voor prijs

€ 125 inc. BTW