€ 32.5

Korting

Kinderfeestje FC Groningen

0 reacties

Fan van FC Groningen en gek op voetbal? Kinderfeestje FC Groningen  is speciaal voor de echte voetballiefhebbers!

Kinderfeestje FC Groningen

Kinderfeestje FC Groningen speciaal voor de echte voetballiefhebbers! Dit super pakket bevat de enige FC Groningen springkussen van heel Nederland! Naast deze unieke spingkussen bevat het pakket een suikerspinmachine, de ranjakoe en een voetbalgoal. Het leukste kinderfeestje voor liefhebbers van FC Groningen en voetbal!

Wilt u de kinderfeestje producten los huren dan ga je naar feestverhuur of neem je contact met ons op

Inclusief

FC Groningen springkussen

FC Groningen springkussen Nieuw in ons assortiment!! Vanaf 1 augustus 2010 leverbaar. In samenwerking met FC Groningen. Nu te reserveren de absoluut enige en unieke FC Groningen springkussen. Voor elke fan een must. De afmetingen van dit springkussen zijn: L: 5,8 x B: 4.5 x H: 4,2m Gewicht:+/- 110 kg

95 inc. BTW

Ranjakoe

Je kunt nu zelf de koe melken! In de koe zit een afneembare emmer die je makkelijk kunt vullen met alle soorten drinken die je maar wenst! De emmer is makkelijk bij te vullen en schoon te maken. Naast een leuke attractie, is de ranja / bierkoe uiteraard ook een schitterende blikvanger die het bij elk feest of evenement goed doet. In zwart-wit of oranje-zwart, aan u de keus! De koeien worden compleet met onderstel en uiers geleverd en kunnen binnen enkele minuten gebruikt worden. De koe heeft een reservoir van ca. 15 liter.
45 inc. BTW

suikerspin machine

Suikerspinmachine, makkelijk te bedienen. Inclusies alle ingredienten voor 50 suikerspinnen. U kunt tevens kiezen uit veschillende kleuren suiker. * Roze (standaart) * Groen (FC Groningen) * Oranje ( WK, EK, Koninginnedagen) Ook kunt u tegen meerprijs extra ingredienten bij bestellen. 50 extra ingredienten €9,- 100 extra ingredienten €15,-

57.50 inc. BTW

Voetbalgoal

Een klassieker, succes verzekerd. De voetbalgoal is op twee manieren te gebruiken. Als normaal doel (penaltyschieten!) of als gatendoel voor prijsschieten.
45 inc. BTW

Normale prijs

€ 242.5 inc. BTW

Nu voor prijs

€ 210 inc. BTW