€ 25

Korting

kinderfeestje klein

0 reacties

Een super leuk kinderfeestje voor jongens en meisjes dat gewoon in uw tuin op te zetten is en van het kinderfeestje een megafeest maakt.

Kinderfeestje organiseren voor jongens of meisjes in Groningen, Drenthe of Friesland?

Met het kinderfeestje klein pakket maakt u in Groningen, Drenthe of Friesland er een feest van wat de kinderen niet snel vergeten. U kunt kiezen uit verschillende leuke attracties. De jongens en meisjes zullen de hele dag plezier hebben. In team verband of individueel.

 Wilt u de kinderfeestje producten los huren dan ga je naar feestverhuur of neem je contact met ons op.

Inclusief

Goal met gaten

Een klassieker, succes verzekerd. De voetbalgoal is op twee manieren te gebruiken. Als normaal doel (penaltyschieten!) of als gatendoel voor prijsschieten. Al onze opblaasartikelen kunnen gemakkelijk worden opgezet. De levering is inclusief elektrische blower en gebruikershandleiding. Eventueel kan een verlengsnoer van 40 m. worden bijgeleverd.
45 inc. BTW

Stropdasschieten

Wie krijgt de bal achter de stropdas van deze voetbalreus? Een fantastisch spel voor bijvoorbeeld voetbalverenigingen. Al onze opblaasartikelen kunnen gemakkelijk worden opgezet. De levering is inclusief elektrische blower en gebruikershandleiding. Eventueel kan een verlengsnoer van 40 m. worden bijgeleverd

Voetbalschietschijf

Heb jij een goed schot in je benen en denk jij de meeste punten te halen? Of houdt de keeper de bal tegen? Probeer dit superspel snel een keer uit. Erg leuk voor voetbalverenigingen of evenementen. Al onze opblaasartikelen kunnen gemakkelijk worden opgezet. De levering is inclusief elektrische blower en gebruikershandleiding. Eventueel kan een verlengsnoer van 40 m. worden bijgeleverd.
45 inc. BTW

Dartbord met 9 pijlen

Ben jij de nieuwe Raymond van Barneveld? Kun jij een 180 gooien? Met dit levensgrote dartbord moet dat vast kunnen! Het dartbord wordt geleverd met negen pijlen. Al onze opblaasartikelen kunnen gemakkelijk worden opgezet. De levering is inclusief elektrische blower en gebruikershandleiding. Eventueel kan een verlengsnoer van 40 m. worden bijgeleverd.

Normale prijs

€ 90 inc. BTW

Nu voor prijs

€ 65 inc. BTW