€ 47.5

Korting

FC Groningen feestpakket groot

0 reacties

Het unieke FC Groningen kinderfeestje organiseren met de enige FC Groningen springkussen huren doe je hier!

FC Groningen kinderfeestje; met de unieke Fc Groningen springkussen en suikerspinmachine huren kan hier!

Bij megakinderfeestje kun je een echt FC Groningen kinderfeestje organiseren. Met de unieke FC Groningen springkussen heb je een kinderfeestje die de kinderen niet snel over zullen doen en zeker niet snel gaan vergeten. Na een hele dag springkussen op de springkussen kunnen de kinderen daarna hun eigen FC Groningen suikerspin maken met de suikerspinmachine van megakinderfeestje!

FC Groningen fans huren het FC Groningen kinderfeestje, uniek en om nooit meer te vergeten!

Wilt u de FC Groningen springkussen los huren of andere producten dan ga je naar feestverhuur of neem je contact op met ons.

Inclusief

FC Groningen springkussen

FC Groningen springkussen Nieuw in ons assortiment!! Vanaf 1 augustus 2010 leverbaar. In samenwerking met FC Groningen. Nu te reserveren de absoluut enige en unieke FC Groningen springkussen. Voor elke fan een must. De afmetingen van dit springkussen zijn: L: 5,8 x B: 4.5 x H: 4,2m Gewicht:+/- 110 kg

95 inc. BTW

Ranjakoe

Je kunt nu zelf de koe melken! In de koe zit een afneembare emmer die je makkelijk kunt vullen met alle soorten drinken die je maar wenst! De emmer is makkelijk bij te vullen en schoon te maken. Naast een leuke attractie, is de ranja / bierkoe uiteraard ook een schitterende blikvanger die het bij elk feest of evenement goed doet. In zwart-wit of oranje-zwart, aan u de keus! De koeien worden compleet met onderstel en uiers geleverd en kunnen binnen enkele minuten gebruikt worden. De koe heeft een reservoir van ca. 15 liter.
45 inc. BTW

Speedtrack

De speedtrack wordt gebruikt om bij bijvoorbeeld penaltyschieten de balsnelheid te meten. Schiet op de goal en meet hoe snel je geschoten hebt.
45 inc. BTW

suikerspin machine

Suikerspinmachine, makkelijk te bedienen. Inclusies alle ingredienten voor 50 suikerspinnen. U kunt tevens kiezen uit veschillende kleuren suiker. * Roze (standaart) * Groen (FC Groningen) * Oranje ( WK, EK, Koninginnedagen) Ook kunt u tegen meerprijs extra ingredienten bij bestellen. 50 extra ingredienten €9,- 100 extra ingredienten €15,-

57.50 inc. BTW

Voetbalgoal

Een klassieker, succes verzekerd. De voetbalgoal is op twee manieren te gebruiken. Als normaal doel (penaltyschieten!) of als gatendoel voor prijsschieten.
45 inc. BTW

Normale prijs

€ 287.5 inc. BTW

Nu voor prijs

€ 240 inc. BTW