5-jarig voetbalfeest boslward in Friesland

Megakinderfeestjegroningen was uitgenodigd door de voetbalvereniging Boslward om het 5-jarig feest te verzorgen. De kinderen hebben de hele dag super veel plezier gehad van de verschillende attractries en springkussens.

 

Een super leuk kinderfeestje in Friesland op de voetbalvereniging van Boslward

Het kinderfeestje in Friesland was echt ontzettend leuk. De kinderen hebben de hele dag super veel plezier gehad van verschillende attracties van megakinderfeestjegroningen. Zo hebben ze de hele dag met bootjes van de tobbedansbaan mogen glijden, hebben ze de hele dag kunnen voetballen in het levengroot tafelvoetbal spel. Daarnaast waren er attracties zoals de grootste buikglijbaan van het noorden, schietschijf en konden ze stropdas schieten.

Bekijk hier de fotos van deze geslaagde dag.

Op het feest kon natuurlijk niet de GROOTSTE buikglijbaan van het Noorden ontbreken. De kinderen hebben de hele dag wedstrijdjes gedaan wie als eerste aan de overkant was.

lees meer

Op een feest van een voetbalvereniging kan natuurlijk niet het leven groot tafelvoetbal spel ontbreken. Er werd aan de hand van een tournooi vorm de hele dag gevoetbalt in dit levend tafelvoetbal spel. Wat waren ze fanatiek! 

lees meer