Fotogalerij

Fotogalerij

In Appelscha, op een camping, werd er een groot zeskamp gehouden voor jong en oud.

Er waren allerlei leuke activiteiten georganiseerd zoals de survivalbaan, buikschuifbaan, tobbedansbaan, bal lopen, sponsbroeken race, en zakslaan in zwembad.

Het werd een erg groot succes met meer dan 300 deelnemers.

De open dag van FC Groningen 2010 was een groot feest. We hebben de enige echte FC Groningen luchtkussen geopend. Feestverhuurgroningen heeft met verschillende springkussens een groot aandeel gehad aan het feest plezier voor de kinderen. Bekijk de foto's maar eens.

 

30 April 2010, vieren alle kinderen en hun ouders het jaarlijkse Koninginnedag feest.

Met een survivalbaan, voetbalgoal, springkussen en de ranjakoe konden de kinderen zich de gehele dag vermaken!

Ondanks het slechte weer, was het een spetterend feest.

Megakinderfeestjegroningen was uitgenodigd door de voetbalvereniging Boslward om het 5-jarig feest te verzorgen. De kinderen hebben de hele dag super veel plezier gehad van de verschillende attractries en springkussens.

 

Een super leuk kinderfeestje in Friesland op de voetbalvereniging van Boslward

Het kinderfeestje in Friesland was echt ontzettend leuk. De kinderen hebben de hele dag super veel plezier gehad van verschillende attracties van megakinderfeestjegroningen. Zo hebben ze de hele dag met bootjes van de tobbedansbaan mogen glijden, hebben ze de hele dag kunnen voetballen in het levengroot tafelvoetbal spel. Daarnaast waren er attracties zoals de grootste buikglijbaan van het noorden, schietschijf en konden ze stropdas schieten.

Bekijk hier de fotos van deze geslaagde dag.