Overname Partyservice-groningen

13/02/2011 - 9 comment(s)

                                   04-02-2011

Aan geadresseerde

 

 

Overname Partyservice Groningen

 

Met deze brief willen wij u informeren over de bedrijfsovername van Partyservice Groningen. Tevens maken wij van de gelegenheid gebruik om ons voor te stellen.

 

De eigenaren van Partyservice Groningen hebben ons (Feestverhuurgroningen) gevraagd of wij het bedrijf wilden overnemen. Zij konden niet meer voldoende tijd vrijmaken om het bedrijf op een verantwoorde manier voort te zetten. Met trots kunnen wij u mededelen dat wij tot overeenstemming konden komen en het bedrijf per februari 2011 overgenomen hebben.

 

Wij willen ons eerst even voorstellen. Wij zijn in 2009 begonnen met Feestverhuurgroningen. Een verhuurbedrijf van springkussens, opblaasbare attracties, zeskamp spellen, oud Hollandse spellen, suikerspinmachines, opblaasbare Sarah en Abraham en dergelijke. Tijdens het eerste halfjaar bleek dat veel mensen meerdere artikelen tegelijkertijd bij ons wilden huren, uiteraard tegen een aantrekkelijke pakketprijs. Dit heeft geleid tot het opzetten van de nieuwe pakketservice, ondergebracht onder de naam Megakinderfeestjegroningen. Beide bedrijven hebben inmiddels een aanzienlijk bestand met tevreden klanten opgebouwd.

 

Partyservice Groningen geeft ons de mogelijkheid om ons verhuurassortiment in één klap met andere onmisbare feestartikelen uit te breiden. De partytenten met verwarming, statafels, verlichting, barbecue, biertap en dergelijke zijn een waardevolle aanvulling op ons totaalassortiment.

 

Uiteraard zullen wij met ontzettend veel enthousiasme de service blijven bieden die u gewend bent van Partyservice Groningen. Tevens zullen wij de prijzen van al onze producten en diensten niet gaan veranderen. Service, kwaliteit, veiligheid en plezier staat bij ons centraal.

 

Wij willen U graag kennis laten maken met ons bedrijf. Daarom geven wij U eenmalig 10% korting op het gehele assortiment. De korting ontvangt u bij inlevering van deze brief. Surf ook eens naar www.feestverhuurgroningen.nl of naar www.megakinderfeestjegroningen.nl voor meer informatie over de producten en diensten.

 

Als laatste wil ik u er op attenderen dat wij gebruik gaan maken van een andere afhaallocatie en telefoonnummer. Het huidige telefoonnummer (06 22604547) zal de komende tijd nog wel bruikbaar zijn.

 

Wij danken de vorige eigenaren voor de voortreffelijke medewerking bij de overname en hopen U als klant te mogen ontmoeten.

 

Namens Partyservice Groningen,

Leen Criens

UT Delfiaweg 12

9745 EN  Groningen (Hoogkerk)

06-39682264 (www.partyservice-groningen.nl)

Comments

Chiara biuro@ceramik.com.pl

2013-09-25 07:03:33
Hola, Toni, pues si nunca este1 de me1s tener varias opoencis para realizar apuestas e incluso puede que coincidamos en algunas, estoy pensando en hacer un twitter y subir alli lso pronosticos, creo que es la forma me1s fe1cil de informar hoy en deda, si tienes twitter pasamelo y el sabado creare el mio, si no, te envio los enlaces por correo no hay problema. Mi correo es . Un saludo

Jamile jiexiaboy@126.com

2013-09-26 19:44:07
zegt:leuke wolf, leuke vos, leuk meisje!Ik werd guiekklg van de zon, het even-iets-opmeten bezoekje aan mijn pas gekochte huis ( de zon scheen er zo leuk! de roze clematisbloemetje op het dak van het lichtblauwe schuurtje! dat glas-in-lood! ik wilde niet meer weg )en van het idee twee weken meivakantie te hebben. En eh een nieuwe baan in het verschiet! Zoveel om blij om te zijn!

Novieeknaightwallkare sedt@vsnl.com

2013-09-27 01:32:32
Hi. We're a heavy metal band called Spine Crusher. You shuold hear our guitarist shred! We require the help of New Music Strategies to turn us into stadium filling rock gods, and with the new drum kit our drummers just bought, we think this is possible. We will split all profits with you. http://mhhidmfrmls.com [url=http://qprriv.com]qprriv[/url] [link=http://bqqogajd.com]bqqogajd[/link]

Sosa n.claskourud@debian.nl

2013-09-28 14:38:48
zegt:Prachtige buik, en dat natuurgebied met al die kirkeks klinkt ook bijzonder. Ik werd blij van veel, vandaag. Van de madeliefjes en paardenbloemen in mijn gras. Van het wedstrijdje verspringen met mijn jongste dochter. Verhalen van in de sloot vallen van oudste dochter, mooie bloemen in de tuin, samen zijn met mijn familie. Een dag om te koesteren.

Hanna p.sleaduc@php.jp

2013-09-28 22:30:27
Last night the highlight of the Take Root Festival in Groningen (Netherlands) was wiuhott a doubt your 60 minutes on stage. What a joy to the heart! Afterwards I met many people who travelled far to see the band and we're very glad they did. So hopefully see you back in Holland quickly after your upcoming US-tour! http://dqoqjqozm.com [url=http://zlrypvhu.com]zlrypvhu[/url] [link=http://wxkzztqj.com]wxkzztqj[/link]

Jacklyn fp03cl1qqo@mail.com

2016-05-07 09:40:48
You put the lime in the concout and drink the article up.

Chasmine 5uigza54@outlook.com

2016-05-07 22:09:51
19 10cne-11-01do spune: si unde trebuie sa dau sa vad ce placa video am am dat pe run am facut asa cum miai zis te rog ajutama +50V-a ajutat acest raspuns?

Alexavia pyqjjdz943@hotmail.com

2016-05-08 06:40:20
Hi Runee,I'm back home in Melbourne - flew in a few hours ago. Lovely combination of colours here - and I loved your Oslo harbour shot too.Keep sminilgDavid http://xmmohw.com [url=http://ypjemxz.com]ypjemxz[/url] [link=http://khmwjcod.com]khmwjcod[/link]

Tike 0no9r9viysm@outlook.com

2016-05-09 13:07:56
Oh God, I din#&d8217;t realise bats had teeth (two) and their ears do stick out – sort of .Oh great – so if I come across one bat it bounces sound off me and alerts all the other bats. Think I’ll stick to goldfish, tho bats are more interesting !

Comment

Naam:

 

Email:

 
 

Bericht:

 
captcha
Reload Image